R.T.E. - 1

Tayyip Erdoğan’ın anne tarafı Rize ili Güneysu( Potamya- Rumca) ilçesine, Gürcistan’ın başkenti Batum’dan gelmiştir..Hatırlarsınız bir zamanların meşhur ismi Ümraniye müftüsü Hasan Mezarcı’nın da ailesi Batum’dan gelmiştir. Erbakan’ın karşı çıkmasına rağmen, .Erdoğan’nın büyük uğraşları sayesinde Hasan Mezarcı İstanbul’dan liste başına getirilerek millet vekili seçiliyor. Bu zat yaptığı tüm konuşmalarında Atatürk hakkında ağza alınmayacak iftiralarda bulunuyor.ve Atamızın Türk olmadığını ilan eden söylemleri ile tanınıyor..Tayyip’ de bu iftiraların yapıldığı dönemlerde Mezarcı’ya adeta destek olmaktaydı.Yine aynı yıllarda Erdoğan’ın yakın arkadaşlarından Rize millet vekili Şevki Yılmaz’da (Hepinizin malumu- Türk’lüğü aşağılayan Tayyip’in en yakın destekcisi ) Türk’lüğü tahrik adına ağza alınmayacak laflar sarf edebiliyordu…Erdoğan’ın çocukları, akranları Türban kavgası verirken , Türbanla okuyamadıklarını bahane ederek ( Bilal kız mı??).Amerika’larda okuyor, Hollywood yıldızlarıyla (Robert De Niro vb.) mum ışığında yemekler yiyorlardı….

Başbakan Tayip, memleketi Rize’ye gittiğinde hemşehrileri kendisini `Potamya’ya hoş geldin ,Potamya’nın gururusun’ pankartları ile karşılıyordu..Güneysu beldesinin Rumca ismi Potamya demekti.. Bu ahalinin bir kısmı sonradan Müslüman olmuş (!!)Rum’du..Hala neden Rumca ismi kullanıyorlar dersiniz???Tayyip bu pankartlardan şikayetçi olmadığına göre değerli dostlarım olayı acaba nasıl yorumlamak gerekir??

Başbakan olduğunda ilk ziyaretini Yunanistan’a yapan Erdoğan, Ramazan ayında olmamıza rağmen acaba neden oruç tutmamıştı dersiniz..? Simitis’le iki saati aşkın baş başa görüşme yapan Erdoğan İngilizce bilmediğine , Simitis’te Türkçe bilmediğine göre acaba hangi dilde görüştüler dersiniz(!!!!)? Uçakta seyahat ettiğinde alkollü içki servisinin yapılmasına izin veren yapısını da siz dostlarımın takdirlerine sunarım..

Eski Yunanca’da Tayip Erdoğan’ın nüfus kütüğünde yazılan Havuli, Fatuli, isimleri Fatma,Havva anlamına gelmektedir.. Sona eklenen (Lİ) hecesi Gürcü’lerce kullanılmaktadır. Zira Ahmet ve Yunus ..Erdoğan’ın ana adı olan ve aynı zamanda Adem Peygamberin eşinin ismi de olan Havva’ya Havuli .,.. Hazreti Muhammet’in kızı olan Fatma’ya Fatuli, yakıştırılmasına tepki göstermiyordu.!!! 2004 yılında Gürcistan’a yaptığı gezide Gürcistan Devlet Başkan’ının yanında ” Bende Gürcüyüm. Ailemiz Batum’dan Rize’ye göç etmiş bir Gürcü ailesidir” diyebilmiştir.

Bundan da anlaşılıyor ki, Tayyip Erdoğan Türk kökenli olmamaktadır. Zaten Türklük şuuru da taşımıyordu . Zorunlu olmadıkça Türk sözünü kullanmıyordu..Türklüğü ve Türk milliyetçiliğini ayrımcılık olarak değerlendirdiğini her vesileyle belirtiyordu.. Başbakan Erdoğan’ın sözcüsü Akif Beki, yazmış olduğu “Erdoğan’ın Harfleri” adlı kitabının 14 `cü sayfasında Erdoğan’ın Musa peygamberin soyundan geldiği , Musa’nın İsrailoğlu olduğu vurgulamasını yapabiliyor ve Erdoğan ise buna da karşı çıkmayarak İsrail oğluna gelen peygamberle kendini özleştirip, birde onun soyundan geldiğini açıklattırması, soyunda Yahudilik olduğunun en açık kanıtıdır..Kısacası Erdoğan’ın ,anne tarafından Musa’nın yani Yahudiliğin soyundan geldiği anlaşılıyordu..

Gelelim Türk oluşuna :

CIA Ortadoğu ve Türkiye Masası Şefi, eski Ankara Büyük Elçi’si Mason , Yahudi Morton Abramowitz, RTE’yi daha İstanbul Refah Partisi Beyoğlu İlçe Başkan’ı iken keşfediyordu..Ve o günden bu yana , İstanbul Belediye Başkanı olmasıyla, AKP’yi kurmasıyla, Başbakan’lık koltuğuna oturmasıyla ilgili yapılan bütün planlamalar gerçekleşiyordu.. Hatta Dünya Devinin desteğiyle Devlet Başkanlığı makamını ele geçirme planıyla da Türk insanı, parçalanmış, Emperyal güçlerce paylaşılmış, karanlık bir Türkiye’de yaşamaya mahkum ediliyordu..Nedenini siz ileriyi gören dostlarıma açıklamaya gerek olmadığını düşünüyorum…Ancak Türkiye’mizin yok edilmesi adına yapılan böylesine tehlikeli girişimlerde , adı öne sürülen ve desteklenen kahramanın (!!!!) Türklüğünü masaya yatırmak ve üzerinde iyi düşünmek gerektiğine inanıyorum..

Gelelim tekrar anılanın Türk olup olmadığına..

Bakın Erdoğan bir konuşmasında ne diyor: “Türkiye’de otuzu aşkın etnik gurup var. Biz bu etnik guruplardan bir mozaik oluşturacağız.”

“Sen ne mutlu Türküm diyene dersen Öbürü de ne diyecek Ne mutlu Kürdüm diyene diyecektir”.. İşte bu tarz tehlikeli ifadeler , gizli güçlerin iştahını kabartmış ve emellerine ulaşacakları gizli plan için lider belirlemede, pek sıkıntı çekmemişlerdir….Erdoğan, Musevi örgütlerin temsilcileri ile sık sık bir araya geliyor ve bakın neleri dile getiriyor. “Devlet işlerinde Liberal Laik olduğunu, Devlet işleri ile devletler arası ilişkilerde ancak Laik’lik temeli üzerinden bir araya gelinebileceğini, İslamcı oldukları şeklindeki söylemlerin doğru olmadığını” ifade ediyordu…Söylemlerine devamla: “Şu anda Türk İsrail ilişkilerini yeterli bulmuyorum, Biz bu ilişkilerin çok daha ileri gitmesini istiyoruz.. Bizim iktidarımızda bu ilişkilerin daha ileri gittiğini göreceksiniz..”Diyor ve ekliyordu:

“Biz Yahudi’lerden çok şey öğrendik, beni İstanbul’daki dostlarınızdan sorabilirsiniz”.. Yine bir ifadesinde :

“Biz Türkiye’yi önemsiyoruz ve Türkiyeliler olarak buna mecburuz…Günümüz Türkiyelileri…Biz Türkiyelilere diyoruz ki”..Dikkat ediniz ,söylemlerinde “Türk yok Türkiyeli var”…..Başka bir açıklama yapmaya gerek olmadığı kanısındayım..