Yunanistan Kazandı - 1

Çok söze gerek yok. BDDK başkanı sayın Tevfik BİLGİN aldığı emirleri, BDDK yönetimine zorla kabul ettirerek, Finansbank gibi Tekfenbank’da bir Yunan bankasına satılma kararına onay verdi!…

BDDK’nın, Tekfenbank’ın satışına onay veren kararının gecikmesi ile başta Başbakan Tayip ERDOĞAN ile Devlet Bakanı Ali BABACAN’ın BDDK üzerinde baskı yaptığı ve bunun üzerine de, 23 Şubat 2007 günü İstanbul’da yapılan toplantıda Tekfenbank’ın satışı için gerekli olan 4. imzada izinde olan Yusuf Ziya ÖNDER çağrılarak sağlandı. Böylelikle BDDK Tekfenbank’ın Yunan EFG Eurobank’a satışına onay verildi. BDDK 21 Şubat 2007 günü gündeminde olan Tekfenbank’ın satışı için 4. imza bulunamadığı için toplantı gündeminden Tekfenbank’ın satışına onay veren karar çıkmadı… Aradan yalnızca 2 gün geçti ve aynı BDDK 23 Şubat 2007 günü, Tekfenbank’ın Yunan EFG Eurobank’a satışına evet dedi!…

Bir kez daha söylüyoruz, 3 Nisan 2006 gününü Türkiye’nin YFP (Yunan finans piyadeleri) tarafından işgal edildiğini görmeyenler, laik Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığı ve varlığını yaşatmak için hiçbir çaba içerisinde kesinlikle olamazlar… Artık lütfen anlayın, Türkiye’nin işgali FİNANS yolu ile gerçekleşti!… Türkiye’nin fiili işgali aynen 15 Mayıs 1919 da olduğu gibi Yunanistan olmadan olmazdı. Tarih tekerrür etti, Finansbank’ın Yunan Milli Bankasına satılması ile 3 Nisan 2006 günü işgal gerçek oldu ve Yunanistan kazandı!!! Bu sonucun görülmesi gerekiyor…

YFP’nin harekatı 2. banka ile de sınırlı olmayacak, 3. ve 4. banka operasyonları olacak. YFP’ye Türkiye’de banka aldıran ABD’li sapkın güçlerdir.

- Finansbank’ın Yunan Milli Bankasına satışını baştan (2000 !!!) sona kadar araştırdım. Gelişmeler Ankara tarafından analiz edilmemiş olduğunu gördüm… Onun için, TBMM ve Ankara Hükümeti Yunanistan’a banka satışına ilişkin hiçbir haklı gerekçe sunamazlar ve bu satışı savunamazlar. Bu satışı ancak ABD’li sapkın güçler, Fener Rum Kilisesi ile FGÖ savunur ve ister… Bu satışların başka açıklaması yoktur.

- Sonuç; ABD’li sapkınların isteği, işbirlikçi ve aymazların hilesi ile Yunanistan kazandı!!!

Aşağıdaki araştırma ve sorular SESAR tarafından, “NATIONAL BANK OF GREECE BDDK FİNANSBANK’I KİMLER SATIN ALMIŞ?!!!” başlığı ile yayınlandı.

“Elimizde NBG’nin kendisini tanıttığı bir kitap var, adı GREEK BANKNOTES A JOURNEY (1822-2002) Bu kitaptan aldığımız iki haritayı yayınlıyoruz.

NBG’nin ne olduğunu bu iki haritadan başka çarpıcı hiçbir şey anlatamaz.

1. Harita : Yunanistan’ın bugüne kadar geçirdiği tarihi evreleri yani Osmanlı’dan, yani Türklerden aldıklarını gösteriyor.

2. Harita :1920′de kaybettikleri yerleri almayı hedeflediklerini ve ayrıca İstanbul’un, Kocaeli’nin, Bursa’nın ve Yalova’nın bir kısmını yani Bizans’ı yeni hedef haline getirdiklerini gösteriyor.

Her iki harita NBG’nin kendilerini tanıttıkları yayından alınmıştır.

NBG’nin Finansbank’ı satın alışını basit bir alışveriş, Türk-Yunan dostluğu, Türk ekonomisinin geldiği son nokta ve yabancıların Türkiye’yi güvenini gösteren önemli bir adım gibi niteleyen “küresel düşünen kafalara” balyoz gibi inen iki harita.

NBG Yunan papazlarının, rahiplerinin ve milletinin bankası. Ekonomik bir truva atı. Türkiye’yi coğrafi olarak işgal etme girişimlerinin para ile kamufle edilmiş hali.

NBG Yunan kararlılığının, azminin ve tarihi hedeflerinin “Megola İdea”nın, “Enosis”in bankası.

NBG, İngiltere’nin şahsında Batı’nın örtülü savaşının enstrümanı.

NBG, Türkiye’yi içten çökertme, içten ele geçirme operasyonunun bir parçası.

NBG, Türk devletini ve milletini hedef alanların bankası.

Hüsnü Özyeğin, Finansbank’ı NBG’ye 5 milyar dolara sattı. Şimdi Özyeğin’e cevabı basit olan sorular soralım; Türk milleti ve devleti adına: Bankanız gerçekten 5 milyar dolar ediyor mu?

Finansbank’ın 5 milyar dolar ettiğine bizzat inanıyor musunuz? NBG’nin yerine siz olsaydınız salt ekonomik amaçlarla Finansbank’a 5 milyar dolar sayar mıydınız?

1. Finansbank’ın satış operasyonunda Ukrayna’daki ve Rusya’daki bankalarınızın yeri nedir?

2. NBG’nin Finansbank’ı satın alışı ile Fener Rum Patrikhanesi ilgili midir?

3. NBG’nin bu ekonomik görünümlü siyasi ve dini operasyonunun neresinde duruyorsunuz? Yani Ortadokslar’ın rekabetinin neresindesiniz?

4. Finansbank’ın satışı ile Ürdün Kraliçesi’nin Türkiye’ye gelişi arasında bir bağlantı var mıdır?

5. Finansbank’ı NBG’ye satışınızda sizden başka hangi Türk işadamı veya adamları etkin oldu?

6. NBG, Finansbank’ı almasında, ABD ve İngiltere’den ne tür yardımlar gördünüz?

7. NBG’nin Finansbank’ı satın alışı ile ABD’nin Karadeniz’de savaş gemisi bulundurma isteği arasında bir bağlantı var mı?

8. Sn. Özyeğin, Finansbank’ı satın alan NBG hakkında hiç araştırma yaptınız mı?

9. NBG’nin kendisini tanıttığı yayını hiç görmediniz mi?

10. Bu yayındaki haritaları hiç görmediniz mi?

11. Bu fiktif satışa niye gerek duydunuz?

12. Acaba fazladan alınan para Ukrayna üzerinden tekrar NBG’ye mi döndürülecek?

13. Bu şekilde yurt dışında parası olan ama ailesini ve parasını ülkeye sokamayan bir işadamına yardımcı mı oluyorsunuz?

14. Basında Hüsnü Özyeğin’i göklere çıkaran yazılar karşılığında ne tür bir ödeme yaptınız ya da bu yayınları yapanlara hangi vaatlerde bulundunuz?

15. Sayın Özyeğin, Pamukbank’taki ve Yapı Kredi’deki geçmişiniz ve MB murakıb raporlarındaki profiliniz belli iken nasıl yükseldiniz?

16. Sayın Özyeğin basit bir soru daha “para” için vatanınızı satar mısınız?

17.Cevap “Hayır” ise NBG’nin kendini tanıttığı yayını bir daha inceler misiniz?

18.Çok net bir şekilde Fener Rum Patrikhanesi’nin bu satıştaki rolünü açıklar mısınız?