Biz sana AK Recep de deriz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Sakarya İl Kongre'sinde konuştu Bahçeli, iktidar partisine ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yüklendi.

Başbakan, sen kendin aklanmadan Ak Parti diyemezsin
Erdoğan'a gel dokunulmazlıkları kaldıralım diyen Bahçeli," AKP son yerel seçimlerde yüzde 38 almış ve oyları düşünmüştür. AKP oralardan da aşağı inerek, tıpış tıpış gidecektir. Başbakan, sen kendin aklanmadan Ak Parti diyemezsin. Gel dokunulmazlıkları kaldıralım." dedi.

AK Recep de deriz
Meclis'teki bugünkü yapısıyla da olsa, yüce adaletin önüne çık, orada aklandıktan sonra, MHP olarak biz de AK Recep, Ak Parti demeye başlayacağız. Ama bu Ak'latma stratejisi bir deterjana dönüşemeyecek, toplumsal karalamayla bu ülkede silinip gideceksin.

MHP bir ulu çınardır. Ne kadar budarsa buda, büyümeye devam edecektir.

İktidar da sensin muktedir de değimlisin
Türkiye'nin her tarafında bir ateş çemberi var. Her konuda ayrışmanın yolu aranıyor. Demokrasiler ile darbeciler adı altında bir ayrışma ortaya çıkıyor. Bunu iktidar İktidar da sensin muktedir de değimlisin. 338 tane milletvekilin var çalıştır TBMM'yi.

Dolmabahçe'yi açıkla
Erdoğan ve Büyükanıt arasındaki Dolmabahçe görüşmesine de değinen Bahçeli, "Darbecileri yakala, millete deşifre et. Bunu yapmıyorsun, kapalı kapılar altında ne konuşuyorsun belli değil. Dolmabahçe'deki görüşmeyi açıklamadan milleti kendine inandıramazsın Başbakan." dedi.